Op maat gemaakt voor mannen en dames

Kostuums, blazers, broeken, hemden!

 

Make the difference

Ons persoonlijk advies

We besteden heel wat aandacht aan het persoonlijk overleg om vanuit deze basis de outfit of het kostuum te creëren. We gaan alles samenstellen door het maken van verschillende combinaties waar we heel veel aandacht besteden aan details 'Maatwerk onderscheid je in details en personaliteit!'

Kostuums, blazers, broeken ...

In onze collectie vindt u een ruime keuze uit kostuums, blazers, broeken.

Wij gidsen U door de uitgebreide waaier van italiaanse stoffen o.a. van Vitale Barberis, Scabal, Loro Piana, … Daarnaast kiezen we model, voering, knoop, garen, opties, … om zo een perfecte en comfortabele combinatie van stijl en elegantie te laten ontstaan voor uw maatpak of outfit.

U bepaalt zelf het model en wij werken het tot de perfectie af via een pasmodel op uw maat. U wordt volledig opgemeten om tot een perfect zittend resultaat te komen.
Ondanks dat onze prijzen afhangen van door u gekozen stoffen en het type van afwerkingsniveau, kan U bij ons al terecht voor een op maat gemaakt kostuum vanaf  €590,00

Hemden

Een hemd dat goed zit, geeft U voldoende bewegingsruimte, voelt luchtig aan en geeft een lekker gevoel. Indien je wil voldoen aan deze voorwaarden kan je steeds op ons maatwerk voor hemden rekenen.

U kan zelf kiezen uit verschillende stoffen en details.

Daarna creëren wij samen met U uw hemd met de nodige finesse. Terug wordt u volledig opgemten. Persoonlijke details zoals initialen, kraag, manchet, knopen, garen, contrasten, … maken het geheel van de outfit af.

Vanaf €150,00 kan u bij ons terecht voor hemden op maat, personalisaties inclusief.  

Persoonlijke afspraak

Om voldoende tijd voor u te kunnen vrijmaken werken wij enkel op afspraak. Deze kan doorgaan bij uw thuis of bij ons ter plaatse.

Contacteer ons via deze link